HyperLink

Welkom

Van harte welkom op de website van Justine Boers Vertalingen: een jong en dynamisch vertaalbureau dat garant staat voor hoge kwaliteit, snelle service en betrouwbaarheid. Andere kernwoorden die op ons van toepassing zijn, zijn de zorgvuldigheid die wij bij iedere opdracht betrachten, de betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en de deskundigheid en effici├źntie van onze vertalers.

Justine Boers Vertalingen werd in 2002 opgericht door Justine Boers, die in 1997 afstudeerde aan de Opleiding Tolk-Vertaler te Maastricht als juridisch vertaler Frans. Als aanvulling op die studie heeft zij nadien nog enige jaren Nederlands recht in Maastricht en Frans recht in Lille gestudeerd. Inmiddels heeft zij ruimschoots ervaring opgedaan in het vertalen van vele teksttypen in tal van vakgebieden en voor diverse opdrachtgevers.

Momenteel houden wij ons nog altijd in de eerste plaats bezig met vertalingen van het Frans naar het Nederlands en vice versa, maar dankzij ons uitgebreide netwerk van professionele vertalers kunt u ook voor andere talencombinaties bij ons terecht. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons raadplegen via contact.